16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek

OVER ONS

Wie zijn wij?


Veggie Fair wordt gemaakt door Vegetafel en Vegenement. Daarnaast zijn er een aantal partner organisties die het evenement steunen. Op deze pagina zullen wij onze vrienden.

Vegenement

Vegenement verzorgt duurzame, vega(n) events voor bedrijven en particulieren. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Vegetafel

Vegetafel is eigenaar en hoofdorganisator van Veggie Fair.

Het evenement is door een enthousiast team medewerkers, externen en vrijwilligers bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Ieder jaar bedenken wij gezamenlijk nieuwe onderdelen bij dit gezellige familie evenement.

Vegetariƫrsbond

De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.

Dream IT

Dream IT - Websites, webshops en webapplicatiesDream IT ontwikkelt websites, webshops en webapplicaties met veel aandacht voor gebruiksgemak, SEO en conversie. Tijdens de ontwikkeling maar ook na oplevering denken wij met onze klanten mee en geven ze waar nodig adviezen. Betrokkenheid en persoonlijk contact zijn een belangrijke basis voor onze dienstverlening.

Plant Power

Plant Power is een stichting die toewerkt naar een harmonieuze en duurzame samenleving door voorlichting te geven over plantaardige voeding. Met plantaardige voeding omzeilen we dieren in ons voedselproductiesysteem, wat onze ecologische voetafdruk verkleind, vele dierenlevens bespaard en het risico op welvaartsziekten doet afnemen.
 
We vinden dat eerlijke, betrouwbare informatie over voeding voor iedereen beschikbaar moet zijn. Door middel van brochures en lezingen brengen we plantaardige voeding onder de aandacht in Nederland en België.
16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek