16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek

Verslag 2013

Een warm herfstzonnetje, heerlijk eten en een gezellige sfeer. De Veggie Fair had alles wat een evenement als dit moet hebben. Op het prachtige landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek stonden ruim vijftig stands, waarbij men kennis kon maken met diverse vegetarische en plantaardige producten en verscheidene organisaties die zich bezighouden met dierenwelzijn en vegetarisch eten. Daarnaast was er een leuk programma met diverse interessante sprekers.

Er kwamen duizenden mensen op de tweedaagse Veggie Fair af. Dit waren zeker niet alleen maar vegetariërs en veganisten, maar ook mensen die nieuwsgierig waren naar vegetarisch eten. Daarnaast kwamen bezoekers van de Olmenhorst die hielpen met het jaarlijkse appelplukken, ook langs bij deze gezellige fair. Zo was er een divers publiek bij deze zeer geslaagde eerste editie van de Veggie Fair.

Deze eerste Veggie Fair hebben we, de Vegetariërsbond, in twee maanden tijd, samen met onze partners (Vegatopia, Vega-Life en deVegetariër) opgezet. De meeste eer gaat naar Vegetafel en Christine Burgemeester, die het evenement coördineerde. Volgend jaar komt er zeker een vervolg en daar zullen wij ook zeker bij betrokken zijn. Op de hoogte blijven? Volg @VeggieFair op Twitter of like de Veggie Fair op Facebook.

 

Wie zaten achter de Veggie Fair:

  in opdracht van

in samenwerking met:
16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek