16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek

Verslag 2016

Veggie Fair 2016 fris en vooral zonnig
 
Deze herfst was de Veggie Fair weer terug op Landgoed Olmenhorst. We voelden ons direct alweer thuis, want in 2013 en 2014 was het grootste veggie evenement van Nederland ook hier georganiseerd. De appels en peren hingen er weer prachtig bij en we hebben genoten van al die blije kindergezichten en de fijne bezoekers van de Veggie Fair.
 
Veggie genieten op zonnige Olmenhorst
Met een aanbod dat 100% vegetarisch en meer dan 95% veganistisch was, hebben onze bezoekers dit jaar weer kennis kunnen maken met vele nieuwe producten. Daarnaast waren er ook allerlei reeds bekende producten en ook die vonden gretig aftrek. De boterhamtrommel was massaal thuisgelaten, want er waren uiteraard ook weer heel wat standjes waar allerhande lekkers te vinden was, zowel veggie als vegan.
 
Met het uitbundig schijnende zonnetje aan een helderblauwe hemel was het weer heerlijk genieten op een mooie groene plek als Landgoed Olmenhorst. Zeker met zoveel stands met allemaal mooie producten om te zien,  tussen te snuffelen, te ontdekken en uiteraard ook van alles te proeven. De kou op deze dag was niet in staat de pret te drukken. Ook niet van de gasten die zittende op de bankjes kwamen luisteren naar al het interessants wat de verschillende sprekers te vertellen hadden.
 
Veggie Travel wint Vega Challende Award 2016
Zondag om half vier  werd op het hoofdpodium de trotse winnaar van de Vega Challenge Award bekend gemaakt. Debbie Leenheer van de winnende startup Veggie Travel nam de prijs persoonlijk in ontvangst. Debbie zorgt ervoor dat de touroperator zich bewust is van de voedingskeuze van de klant. Vegetarisch en veganistisch. Daarnaast zorgt ze voor compensatie van de uitstoot. Een heel mooi initiatief dat wij als organisatie zeker toejuichen.

Alles bij elkaar mogen we weer spreken over een succesvol jaar voor Veggie Fair. Veggie Fair 2017 staat gepland op 16 en 17 september, wederom op Landgoed de Olmenhorst.
 
Denk jij alweer aan volgend jaar? Volg Veggie Fair dan op Twitterof like de Facebookpagina en blijf op de hoogte. Heb je een standhouder in gedachte die je ons wil tippen? Mail dit naar info@vegetafel.nl, daar zijn we blij mee!
 
Wil jij ons helpen op een van onze vega(n) evenementen? Dat kan, graag zelfs! Neem contact met ons op!
 
16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek