16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek

PROGRAMMA

Caroline Ligtenberg

Rick Scholtes

Martine van Haperen

Martine van Haperen geeft een kookdemonstratie "zelf vleesvervangers maken"

Het aanbod van kant-en-klare vegetarische ‘vleesvervangers’ in de winkels wordt steeds groter. Toch is het nog steeds de moeite waard om dit soort producten zelf te maken. Het is leuk om te doen, je kunt helemaal zelf de ingrediënten bepalen, en het is ook nog eens een stuk goedkoper.

Tijdens deze demonstratie leer je hoe je heel simpel zelf seitan kipstukjes en vegetarische worstjes kunt maken. Ook tofu, tempeh en sojabrokjes hebben straks geen geheimen meer voor je. Je mag alles proeven en al je vragen stellen. Aan het einde krijg je een hand-out mee met links naar de beste recepten.

Martine van Haperen werkt met haar websites Vegetus en Gewoon Vegan aan een toekomst waarin plantaardig eten vanzelfsprekend is. Je kunt bij haar ook workshops volgen en binnenkort gaat ze persoonlijke begeleiding aanbieden voor mensen die meer willen leren over vegetarische voeding en hoe je dit in je eigen leven toepast.

Elisa Brongers

16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek