16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek

Voor de kleintjes 2017

VeggieFair is voor jong en oud. Kom gezellig naar het landgoed om er met de familie op uit te gaan in de boomgaarden. Het fruit is in september namelijk plukrijp, dus voor een paar euro kan je naar huis gaan met zelf geplukte appels en peren.

Daarnaast zijn er andere workshops en activiteiten, zoals boogschieten met groente en andere leuke spelletjes. Voor de kleintjes is er ook een zweefmolen, hoe leuk is dat?!

Bovendien is Astrid er ook dit jaar weer bij om gezichtjes te versieren met vegan verf en kwast. Wat een feest om straks alle kleurrijke gezichtjes op het terrein te zien, van bloemen tot dieren en andere creaties.

Kortom, genoeg te beleven! Wees erbij op 16 en 17 september!

De jaarlijkse kleurplaat wedstrijd is weer terug!

Hebben jullie hem in 2016 ook zo gemist? De kleurplaat? Wij wel! Wat is het verschrikkelijk leuk om al die kinderen gezellig te zien zitten kleuren. Dus.... dit jaar is hij er weer. De winnaar mag mee naar de speelgoedwinkel, waar we voor €50,- speelgoed met je gaan kopen. En elk jaar worden er weer een paar extra verrassingsprijzen verzonden, gewoon omdat we het zo leuk vinden dat jullie de moeite nemen om van die mooie kleurplaten voor ons te tekenen.

Je kunt de kleurplaat hier zelf downloaden. Je kunt hem opsturen  naar ons kantoor: Büchnerweg 7, 2803GR Gouda, en natuurlijk mag je hem ook inleveren op de informatiestand op de Veggie Fair.
16 - 17 september 2017 - Landgoed Olmenhorst, Lisserbroek